Øjenklinikkens Optik

Velkommen hos Øjenklinikkens Optik. Når du træder ind vores butik, vil du blive mødt af smil og en behagelig atmosfære. Vores mission er at yde topprofessionel behandling og rådgivning, der er til at forstå. Vi stræber altid efter at finde den optimale løsning til den enkelte kunde.

Specialister med stor erfaring

Når du besøger vores butik vil du møde fagfolk. Vi er uddannede optikere med stor erfaring i faget. Johan har specialiseret sig i øjenforandringer ved diabetes, børneundersøgelser og samsynsproblemer.   Vi fremstiller flerstyrkebriller, alle typer kontaktlinser, natlinser, prismebriller, skærmbriller og vi har stor erfaring med skelen, keratoconus, synstræning og kontrol af myopi.

Selvstændig butik med kædens fordele

Vi vil være det lokale alternativ til de internationale og landsdækkende optikerkæder. Vi er en del af den frivillige optikerkæde OptikTeam, som består af lokale, individuelle og selvstændige butikker. Vi køber ind sammen med kædens andre butikker, hvilket giver os mulighed for at tilbyde vores sortiment til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker at give vores kunder en personlig betjening og vil ikke lade vores kunder nøjes med færdiglavede pakkeløsninger og et standardsortiment. Derfor sammensætter vi selv vores sortiment og håndplukker moderne og smarte stel af høj kvalitet fra både danske og internationale designere.

Vi har også et bredt udvalg af børnebriller og ønsker at give de små en god oplevelse, når de skal have briller. Vi har stor erfaring med børneundersøgelser og sammen finder vi en løsning, der passer til dit barn.

Kig ind til os i butikken eller bestil tid til en synsprøve, et eftersyn eller linsekontrol her på siden. Vi hjælper dig gerne med at finde din personlige stil og den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil.

Vi glæder os til at se dig!