Kontaktlinser hos Øjenklinikkens Optik i Herning

Der kan være mange grunde til, hvorfor du vælger kontaktlinser frem for briller. Hvad end grunden måtte være, er det vigtigt at finde de rette til netop dine behov – og dette kan vi hos Øjenklinikkens Optik i Herning med fordel hjælpe dig med.

De rette kontaktlinser er vigtige

Der findes et væld af forskellige typer kontaktlinser, og dette er ikke uden grund. Det er nemlig vigtigt at finde dem, der passer allerbedst til netop dine behov. Dette er noget, vi i Øjenklinikkens Optik med glæde og stolthed hjælper dig med. Hvad end dine behov er, står vi tilgængelige med vejledning og ekspertise indenfor kontaktlinser.

Der findes mange forskellige typer kontaktlinser og mange forskellige grund til at vælge at bruge disse. Alt fra 1-dagslinser til 30-dages kontaktlinser er for eksempel muligt, og dette kommer helt an på den enkelte person. Nedenfor kan du for eksempel se en liste over de gængse typer kontaktlinser.

  • 1-dagslinser
  • 14-dages kontaktlinser
  • 30-dages kontaktlinser
  • Døgnlinser

Har du en idé om, at en af disse typer linser er den rette for dig, kan du drøfte det sammen med os. Ellers hjælper vi dig med glæde på rette vej i din søgen.

Hos Herning lægger vi fokus på vejledning

Hvad end du før har brugt kontaktlinser, eller det måske er din første gang, står vi klar til at hjælpe og vejlede. Ligesom med briller er det nemlig vigtigt og essentielt, at du kommer hjem med det rette hjælpemiddel.

Hvad end grunden til, at kontaktlinser trækker i dig måtte være, kan vi hjælpe dig med processen og finde præcis de linser, der passer til dig og din hverdag. Er grunden måske sport, udseende, eller komfort? Hver person er unik, hvorfor du altid kan stole på, at der bliver kigget på, hvad der vil passe til netop dig.