Find din stil med vores briller i Øjenklinikkens Optik i Herning

Hos Øjenklinikkens Optik i Herning har vi et skønt udvalg af briller i alverdens forskellige former, farve, typer, mærker og afskygninger. Af den grund er vi sikre på, at det rette par briller kan findes til enhver person. Vi har dog forståelse for, at det kan være svært at finde rundt i vældet af udvalg, hvorfor vi her har nogle råd til, hvordan du finder frem til din stil.

Find din stil – let og enkelt

Faktisk behøver det ikke at være svært at finde sin stil når det handler om briller. Ofte kan det i stedet være en fordel at se det lidt som en leg. På mange måder leder man efter noget lettere uhåndgribeligt, hvorfor vores råd handler om at gøre det hele mere håndgribeligt.

Vi foreslår altid, at du, når du er på udkig efter nye briller, tager skridtet videre og tager ud og prøver forskellige stel på. Du kan gøre dig nok så mange tanker om, hvad du kan lide eller ikke, men det er ofte først, når du ser dig selv med brillerne, at det virkelig står klart.

Kom for eksempel forbi vores fine udvalg, og prøv nogle forskellige stile af briller på. Herefter kan det anbefales, at du ved hver brille noterer dig, hvad der fungerer godt, og hvad der fungerer mindre godt. På den måde når du efterhånden frem til nogle fælles faktorer, der virker for dig. Med andre ord: Du har fundet din stil, eller i det mindste én af dem.

Vær åben og tag et smut forbi vores udvalg i Herning

Det andet råd, vi vil give dig, er at være åben og turde spørge om hjælp og vejledning. Ofte finder folk ud af, at det er nogle helt uventede ting, der virker for dem.

DOWNLOAD STIL GUIDE