Natlinser

Natlinser, Ortho-K linser, sovelinser.. Kært barn har mange navne.

SE KLART OM DAGEN – UDEN BRUG AF BRILLER ELLER KONTAKTLINSER

Kunne du tænke dig at se klart, uden at bruge briller eller kontaktlinser i dagtimerne? Med denne formfaste linsetype, kan det blive muligt. Den anvendes om natten, og mens du sover, ændrer linsen formen på din hornhinde. Om morgenen tages linsen ud, og du kan se klart uden at bruge briller eller kontaktlinser – hele dagen!
Som aktiv person, har du med disse linser også bevægelsesfrihed uden brug af briller eller kontaktlinser.

 

Alternativ til Laser-operation

Måden disse linser virker på gør, at de er et super alternativ til laser-kirurgi. Effekten er nemlig reversibel, hvilket betyder, at hvis man stopper med at bruge linserne, vender hornhinden på kort tid tilbage til sin oprindelige facon – uden risiko for varige forandringer.

Kan de tilpasses til børn og unge?

Ja! Vi tilpasser mange af disse linser til børn og unge, fordi det er bevist, at de bremser eller helt stopper udviklingen af nærsynethed hos børn og unge. Det er faktisk et af de bedste alternativer til at bremse udviklingen.

Sådan fungerer de

Mens du sover, ændrer linsen hornhindens facon, så det er muligt at se klart næste dag. Allerede efter første nat, vil der være en tydelig forandring, og normalt efter 3-12 dage er den optimale virkning af linserne opnået. Virkningen varer hele dagen, og mindst 16 timer. Jo lavere styrke, des længere er effekten.

Hvordan er det muligt?

Det er pga. hornhindens flexibilitet, at det kan lade sig gøre. Linsen fungerer lidt som en støbeform, og ændrer herved faconen på hornhinden. Hornhindens flexibilitet gør, at den nye form holdes i mindst 16 timer, inden den begynder at ændre sig tilbage til sin oprindelige og naturlige facon.

Hvem kan bruge linserne?

Det kan de fleste nærsynede. Linserne kan korrigere op til ca. -5,50 D nærsynethed. Ca. 75% af alle, der er nærsynede, har en styrke indenfor dette niveau. Desuden kan de korrigere for bygningsfejl op til ca. -2,50 D. og en læsestyrke op til +1,75 D.
Desværre kan de ikke laves til langsynede.

Interesseret?

Det kan vi godt forstå! Ring 97188808 og få en tid til snak og udmåling, så vi kan se om natlinser er det ideelle for dig!

Priser

Natlinserne er specialfremstillede til dine øjne. Der er et opstartsgebyr på 2500,- kr, hvilket inkluderer en pakke med det nødvendige væske, sugekop, kontroller af linserne mm. Eventuelle ændringer af linserne i opstartsfasen er også inkluderet. Herefter er der et månedeligt beløb på 298,- kr., der trækkes via PBS. Ved læsestyrke er opstarten 3000,- kr. og det månedlige abonnement er 398,- kr.
Når linserne er optimale, er der kontrol hvert halve år, og linserne skiftes løbende i abonnementet.