Få en synsprøve hos Øjenklinikkens Optik i Herning

På mange måder er en synsprøve hvad der starter din rejse mod et bedre syn. Det er ved hjælp af synsprøven hos din optiker, at det kan konstateres, hvilken styrke du skal have i dine briller eller kontaktlinser. Har du mistanke om nedsat syn, er det altid en god idé at få en synsprøve, så man kan fange det i opløbet.

Dit syn i fokus med vores synsprøve

Hos Øjenklinikkens Optik har vi altid dig og dit syn i fokus, når vi udfører synsprøver. Vi giver os den rette mængde tid til den enkelte, og fører dig trygt igennem processen. At få foretaget en synsprøve er heldigvis hverken ubehageligt eller på anden måde udfordrende, og vi fortæller naturligvis undervejs, hvad der skal ske. Om du har prøvet det før, eller det er din første gang, fører vi dig nemt og enkelt gennem processen, og forklarer selvfølgelig resultaterne for dig.

Vi anbefaler jævnligt test af dit syn

Det er altid en god idé at få testet sit syn med jævne mellemrum, også hvis man allerede bruger briller eller kontaktlinser. Synet ændrer sig nemlig over tid, og særligt når man bliver ældre, kan det gå stærkt. Det er heller ikke altid sikkert, man selv opdager, at ens syn er ved at ændres. Derfor kan det være betryggende at få det testet med en synstest, så man enten kan få be- eller afkræftet tilstanden af sit syn.

Tegn på, at dit syn er ved at ændre sig, kan for eksempel inkludere jævnlig hovedpine, røde og irriterede øjne, eller behovet for skarpere lys end tidligere, når du for eksempel læser. Skal du enten holde de ting, du læser, meget tæt på eller relativt langt væk for at læse dem, er det også klassiske tegn på, at en synstest er på tide.