De rette brilleglas til dig hos Øjenklinikkens Optik i Herning

At finde de rette typer brilleglas er essentielt for synet. Dette hjælper vi dig naturligvis med hos Øjenklinikkens Optik, så der bedst muligt kan rettes op på dit syn. Vil du vide mere om de forskellige typer, har vi samlet en kort oversigt her.

Brilleglas i forskellige typer

Nedenstående typer brilleglas fortæller overordnet om typerne.

 

  • Enkeltstyrkeglas er brilleglas, hvor der er den samme styrke hele vejen igennem. Det kan for eksempel være, hvis du er almindeligt nærsynet eller langsynet. Ligeledes har mange behov for enkeltstyrkeglas, hvis de kun behøver briller til bestemte gøremål: For eksempel til bilkørsel eller læsning.
  • Briller med flerstyrkeglas er til dig, der både har svært ved at se skarpt når ting er tæt på og langt væk. Det smarte ved flerstyrkeglas er, at de korrigerer de forskellige problematikker ved hjælp af forskellige felter i glasset. Dette gør i praksis, at du får den rette styrke til at se langt væk øverst i glasset og den rette styrke til korte afstande nederst i glasset.

 

Kom forbi i Herning

Kommer du forbi Øjenklinikkens Optik, vejleder og undersøger vi med glæde hvilken type glas, du har brug for, så du igen kan se optimalt.