Øjenklinikkens Optik i Herning: Råd og hjælp til tørre øjne

De fleste oplever i ny og næ problemer med tørre øjne. Er det en jævnlig problematik, er det en god idé at snakke med din læge eller optiker. Er det dog et mere sporadisk problem, findes der heldigvis råd og tips, der kan hjælpe til at afhjælpe problemet.

Sådan afhjælper du tørre øjne

Nedenfor er samlet en række råd, der kan hjælpe med at slippe for nogle af de gængse grunde bag tørre øjne.

  • Mange går rundt med irriterede øjne grundet allergi uden de egentlig er klar over det. Heldigvis kan man nemt testes hos lægen, og der findes gode muligheder for at købe medicin imod de allergiske gener.
  • For meget skærmtid resulterer nemt i, at du ikke får blinket lige så meget, som det ellers er normalt. Det kan derfor virke glimrende at indføre små pauser i din skærmtid med jævne mellemrum. Brug for eksempel pauserne på at fokusere på ting længere væk.
  • Dårligt indeklima kan faktisk også være skyld i tørre og irriterede øjne. Hvis det er tilfældet, kan du med fordel lufte ud med jævne mellemrum.
  • Det er også muligt, at dine briller eller kontaktlinser ikke er tilpasset korrekt og af den grund irriterer dine øjne. Dette kan du få hjælp til hos din optiker.

Hent hjælp til tørre øjne hos os i Herning

Bliver du ved med at være irriteret af tørre øjne, eller ønsker du råd og vejledning, står vi selvfølgelig klar med vores ekspertise i Øjenklinikkens Optik i Herning. Hvis du har mange eller alvorlige symptomer på tørre øjne er det altid en god idé at søge henvisning til en øjenlæge. På den måde kan det opdages, hvis der er noget mere alvorligt galt end blot den almindelige irritation, som de fleste kan opleve.