Brillestel hos Øjenklinikkens Optik i Herning

Når man snakker om, hvordan et par briller ser ud, er det i høj grad brillestellet, der definerer dette. Brilleglas hjælper dig til at se bedre, men det er stellet, der efterlader det visuelle udtryk, som du ser i spejlet, eller som andre mennesker ser, når de kigger på dig. Det rette stel kan for eksempel være med til at fremhæve de træk i dit ansigt, du bedst kan lide, eller på anden vis understøtte dit udseende.

Mange muligheder at vælge imellem

Det kan nemt blive noget af en proces at finde ud af, hvilken type af stel, du bedst kan lide til dit eget ansigt. Nedenfor har vi dog samlet en kort liste med spørgsmål, der måske kan hjælpe med at skubbe dig i den rigtige retning i bestræbelsen om at finde den rette type stel til dine briller.

  • Hvordan skal tykkelsen af stellet være? Nogle foretrækker brillestel med tyngde og substans bag, mens andre går efter det finere og mere lette udtryk, der ofte også er mere diskret.
  • Har du overvejet udformningen? Nogle er til runde briller, andre til mere aflange. Der er et væld af muligheder, du med fordel kan prøve.
  • Har farvevalg også været med i dine overvejelser? Om du er til brillestel i diskrete farver eller til et mere friskt pust, eksisterer mulighederne.

Disse punkter kan fungere som inspiration. Det er helt op til dig, hvilke typer briller, du synes er rigtige til dig, og der findes intet definitivt rigtigt eller forkert.

 

I Herning har vi brillestel til enhver smag

Vi er stolte af, hvad vi mener er et bredt udvalg, hvor enhver vil kunne finde et stel, der kan passe ham eller hende. Er du nysgerrig, kan du med fordel komme forbi butikken og se nogle af de mange flotte stel i virkeligheden.